Supa care te vindecă de răceală

Transformă bucătăria într-o farmacie. Prepară ceva gustos și extrem de sănătos. Ce? Supa care te vindecă de răceală cât ai spune… yummy! În mai toate articolele se vorbește despre alimentele sănătoase, făcându-se o listă cu principalele lor beneficii. Ți se spune de exemplu să nu uiți să pui în coșul […] mai mult »

Cum îi protejăm pe cei din jur atunci când suntem răciţi

Oricine ar trebui să ştie că traversarea unui episod de gripă sau răceală impune o anumită conduită, cu totul diferită de latura strict medicală, a tratamentului. Aven obligaţia civică, morală şi familială de a nu-i expune pe ceilalţi riscului de a-i îmbolnăvi. CONTINUARE – Vezi cum îi protejăm pe cei din […] mai mult »

Legătura dintre răceală şi otita medie

Otita medie este reprezentată prin infecţia urechii medii, incidenţa acesteia fiind legată de epidemiile de viroze respiratorii şi toţi factorii pe care îi implică acestea: nas înfundat, secreţii, polipi, tuse. Medicul va face o examinare a urechii, iar în cazul otitei medii va constata un timpan inflamat, roşu sau umflat. […] mai mult »

Riscurile virozei natratate

Viroza este o infecţie acută a tractului respirator superior, ale cărei simptome se manifestă prin strănut, nas înfundat, secreţii nazale, febră uşoară, dureri de gât, de cap, episoade de tuse, o stare de somnolenţă şi oboseală, într-un cuvânt, o stare generală nu foarte bună. Există peste 200 de tipuri de […] mai mult »