Află cum să deosebești răceala de gripă! 5 simptome înșelătoare!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Răceala și gripa sunt două afecțiuni cu care ne confruntăm des mai ales în sezonul rece. Deși de multe ori ele se manifestă aproape la fel, există câteva simptome care te ajută să faci diferența între cele două și astfel să știi dacă trebuie sau nu să mergi de urgență la doctor pentru un consult și eventual un tratament. Iată care sunt cele 5 simptome înșelătoare!

  1. Febra

Febra este cel mai important simptom care te ajută să faci diferența între o răceală și o gripă. Febra poate să își facă apariția în cazul unei răceli destul de rar, spre deosebire de gripă unde febra este primul simptom care se manifestă. Dacă ai observat, gripa debutează întotdeauna cu o febră mare (39-40 de grade Celsius) și cu o senzație de moleșeală care te ține la pat câteva zile. Așa că, dacă observi că febra nu îți scade după 1-2 zile, mergi la doctor pentru a-ți prescrie medicamentele necesare.

CONTINUARE – Află cum să deosebești răceala de gripă! 5 simptome înșelătoare!

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *