Leacuri băbești care te scapă de răceală

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Remedii care uneori întrec o farmacie la capitolul înlăturării răcelii? Da! Și le găsești, apelând la celebrele leacurile băbești.

Răceala e veche de când lumea. Lesne de ghicit, și remediile împotriva ei au circulat vreme de mii de ani. Iar faptul că au ajuns până în zilele noastre nu poate spune altceva decât că acestea chiar au dat rezultatele scontate, așa că strămoșii noștri au avut grijă să le transmită, din generație în generație, cu maximă acuratețe. 

Care sunt cele mai cotate leacuri băbești?

Pentru că suntem în plin sezon al răcelii și gripei, iar știrile par tot mai alarmante în ceea ce privește răspândirea virozelor, îți propunem câteva leacuri băbești, numai bune de încercat pentru a te simți sănătos și voios. Și cel mai important – fără costuri mari!

1. Miere și Lămâie

Iată tandemul cel mai utilizat când vine vorba de vindecarea răcelii.      

Lămâia este o sursă extraordinară de vitamina C. Ea contribuie la întărirea sistemului imunitar și astfel, la lupta organismului nostru contra infecțiilor.

Importanța consumului cât mai multor alimente bogate în vitamina C se axează pe un raționament simplu, subliniat adesea de medicii nutriționiști: organismul nostru nu poate face rezerve de vitamina C. Iată de ce, o suplinire a cantității de vitamina C consumată, are un efect benefic asupra organismului.                                                                                                                                                 

De cealaltă parte, mierea, are efecte antibacteriene și ajută la calmarea durerile de gât care sunt omniprezente în caz de răceală sau gripă. Un ceai cu miere și lămâie este o soluție la îndemână, potrivită mai ales când sunteți răgușit.

CONTINUARE – Vezi leacuri băbești care te scapă de răceală

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *