Supa care te vindecă de răceală

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Transformă bucătăria într-o farmacie. Prepară ceva gustos și extrem de sănătos. Ce? Supa care te vindecă de răceală cât ai spune… yummy!

În mai toate articolele se vorbește despre alimentele sănătoase, făcându-se o listă cu principalele lor beneficii. Ți se spune de exemplu să nu uiți să pui în coșul de cumpărături citrice, ardei gras, spanac, brocolli, ghimbir sau fructe de guava pentru că, fiind bogate în vitamine C, acestea te ajută să-ți fortifici imunitatea și să-ți menții sănătatea.

Ce-ar fi însă dacă ai îmbina toate alimentele-minune în același bol și le-ai transforma în ceva absolut delicios, hrănitor și sănătos? Cum? Îți spunem noi.

Iarna există un risc sporit să ne confruntăm cu răceala sau cu înfiorătoarea gripă. În cazul că una dintre cele două ți-a dat târcoale și te ține captivă în casă, soluția rapidă de a te vindeca se află la bucătărie, în frigiderul și… în mâinile tale.

Tot de ce ai nevoie se rezumă la 4 ingrediente: ceapă verde, ghimbir, usturoi și ardei iute, pe care să le amesteci cu o supă de legume.

CONTINUARE – Vezi supa care te vindecă de răceală

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *