Află mai multe despre complicațiile care pot să apară în cazul virozelor!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Virozele respiratorii se regăsesc de cele mai multe ori și sub denumirea de infecție acută a căilor aeriene superioare. Există peste 200 de tipuri de virusuri care pot duce la apariția virozelor, cele mai importante fiind rhinovirusrile, coronovirusurile și virusurile gripale. În majoritatea cazurilor, virozele sunt destul de ușoare și trec de la sine cu ajutorul unui tratament simplu administrat acasă. Însă, unele virusuri respiratorii pot afecta sistemul imunitar și pot da naștere la tot felul de complicații. Iată care sunt cele mai frecvente complicații care pot să apară în cazul virozelor!

  1. Sinuzita acută

Cea mai frecventă complicație ce apare de obicei în cazul virozelor este sinuzita acută. Sinuzita acută se manifestă prin secreții nazale abundente și pierderea simțului olfactiv, dureri sub formă de presiune la nivelul sinusurilor sau al dinților, presiune în urechi, uneori chiar și febră. Diagnosticul de sinuzită acută trebuie să fie pus de un medic specialist care de altfel îți va prescrie și un tratament adecvat.

CONTINUARE – Află mai multe despre complicațiile care pot să apară în cazul virozelor!

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *