Copilul tău suferă de viroză? Uite 5 remedii care îl vor ajuta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Copilul tău a contactat o viroză și parcă nu ai vrea să-i dai medicamente? Nicio problemă. Există remedii care îl vor ajuta.

Infecțiile virale sunt frecvente în rândul persoanelor de toate vârstele, dar de multe ori par a fi concentrate la sugari și copii. Majoritatea infecțiilor virale din copilărie nu sunt grave și includ diverse boli precum răcelile cu dureri în gât, vărsături și diaree și febră cu erupție cutanată.

Majoritatea copiilor cu viroze se fac mai bine fără tratament, iar multe infecții virale sunt atât de distinctive încât un medic le poate diagnostica pe baza simptomelor lor.

Multe infecții virale au ca rezultat febra și durerile corpului sau disconfort.

Academia Americană de Pediatrie (AAP) avertizează că medicamentele fără prescripție medicală nu sunt eficiente pentru tratarea tusei și răceala copiilor și pot fi periculoase pentru copiii sub 6 ani.

Dar asta nu înseamnă că copilul tău trebuie să sufere. Indiferent dacă are o tuse, o răceală sau o gripă, puteți încerca aceste remedii blânde și sigure la domiciliu. Deși niciuna dintre acestea nu va scurta boala copilului (care de obicei durează aproximativ 10 zile pentru a-și desfășura cursul), îl poate ajuta să se simtă mai bine.

CONTINUARE –  Copilul tău suferă de viroză? Uite 5 remedii care îl vor ajuta

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *