Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Eriq Popescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Eriq, un pasionat al cuvintelor și un explorator al lumii scrise. Acest blog este o călătorie a cunoașterii și creativității, unde împărtășesc cu voi povești, gânduri și idei care mă inspiră. Cred cu tărie în puterea cuvintelor de a schimba perspectiva și de a conecta oameni. Îmi place să explorez diverse subiecte, de la călătorii până la dezvoltare personală și artă. Scrisul este pasiunea mea cea mai sinceră și sunt bucuros să vă invit să faceți parte din această călătorie a descoperirii împreună cu mine. Vă mulțumesc pentru călătoriți alături de mine în lumea minunată a literaturii!

Andrei Ionescu
Editor

Salut! Sunt Andrei Ionescu, un călător al lumii literare și visător înrăit. Pe acest blog, vă așteaptă aventuri captivante și personaje memorabile. Scriu cu inima și sufletul, și mă străduiesc să vă aduc zâmbetul pe buze. Împărtășesc cu voi povești care vor atinge corzi sensibile și vă vor provoca să reflectați asupra vieții.

Elena Coșoreanu
Editor

Bună! Sunt Elena Coșoreanu, o pasionată a scrisului și iubitoare de povești. Pe acest blog, veți descoperi lumi magice și personaje pline de viață. Scriu cu entuziasm și încântare, iar fiecare cuvânt este așezat cu grijă pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Vă invit să vă pierdeți în paginile mele și să vă bucurați de magia literaturii.

Andi Stanescu
Editor

Salut! Sunt Andi Stanescu, un povestitor și călător în lumea cuvintelor. Pe acest blog, veți găsi povești pline de aventură și înțelepciune. Scriu cu pasiune și dedicare, iar fiecare rând este o călătorie în universul literar. Vă invit să vă alăturați călătoriei mele și să descoperim împreună frumusețea și puterea cuvintelor.